Gammel mand og ung pige – en fortælling

Vi har modtaget en lille fræk historie fra én af vores læsere, som fik besøg af en ung kvinde, der var klar på lidt og hvert. Læs hans historie med en unge pige her.

Havde en ret fræk oplevelse, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg chattede på tinder med en fræk pige, og vi aftalte at mødes.

Hun var 20 år og jeg er 33 år. Hun havde set billeder af mig – men jeg havde ikke rigtig set hende – udover 1 billede. Jeg gav hende min adresse, og vi aftalte at døren skulle være ulåst.

Hun skulle selv gå ind – Det gjorde hun. I entreen lå et bind til hendes øjne så hun kunne være blindfold. Hun kaldte da hun var klar.

Jeg kom ud i entreen – lyset var slukket og hun lå klar på et bondage sæt jeg havde lagt klar. Jeg lagde hende hænder og ben i nogle manchetter så hun var “låst” fast og overgivet til min fantasi og vilje.

LÆS OGSÅ: Erotiske noveller

Jeg slikkede hende og jeg sagde hun var min sextøs, og at jeg spillede pik i hendes ansigt. Til sidst tog jeg hende bagfra og sprøjte ud over hendes balder og ryg. Så tunge kyssede vi hinanden og hun fik min pik i munden. Jeg frigjorde hende fra båndene på bonodage lagnet som lå på entregulvet.

Jeg forlod entreen og hun klædte sig på. Lyset var slukket under seancen vi havde ikke talt sammen – hun frække ord og liderlighed – helt anonymt. Hun gik igen – døren smækkede. Jeg fik derefter en fræk mail fra hende hvor hun takkede for en fræk aftale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *